Over ons

Halius advocaten is een advocatenkantoor gelegen in Brugge en werd opgericht in 2015 door Alexander Loobuyck en Hajarpi Chatchatrian.

Het kantoor heeft een bijzondere expertise in het vreemdelingenrecht, personen- en familierecht en verkeersrecht.

Elk probleem wordt individueel geanalyseerd en onderzocht teneinde een persoonlijk juridisch advies op maat te kunnen formuleren. Indien tijdens het eerste gesprek blijkt dat het probleem verdere juridische stappen vereist,  wordt ook nagegaan of de cliënt in aanmerking komt voor pro- deo bijstand.

Onze advocaten staan de cliënten dan ook heel vaak bij in het kader van de pro- deo bijstand.

Het kantoor is centraal gelegen, in de Langestraat 46 te Brugge. Het is makkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer vanaf het station (bus 6 of 16 – halte Coupure).

Alexander Loobuyck

Alexander Loobuyck liep school in het Sint-Lodewijkscollege te Brugge. Hij behaalde zijn diploma Licentiaat in de Rechten aan de Ugent in 2005 en studeerde af met onderscheiding.

Hierna behaalde hij in 2006 nog een ManaMa vennootschapsrecht aan de toenmalige KUB  en in 2007 behaalde hij een ManaMa Fiscaliteit aan de Ugent.

Hij startte zijn loopbaan bij Deloitte als belastingconsulent (2007-2009).

In 2009 besloot hij in de advocatuur te stappen. Dat deed hij bij het fiscaal advocatenkantoor DVVC-Kortrijk, later omgevormd tot Imposto-advocaten.

In 2011 vervolledigde hij zijn stage in het advocatenkantoor Phibalex, onder stagemeester Bart Staelens, waar hij een bijzondere interesse ontwikkelde voor vreemdelingenrecht en personen- en familierecht.

In 2015 startte hij – samen met Hajarpi Chatchatrian – het advocatenkantoor Halius.

Hajarpi Chatchatrian

Mtr. Chatchatrian liep school in het Sint-Andreas instituut te Brugge. Zij behaalde haar diploma Master in de Rechten aan de KU Leuven in 2013 en studeerde af met onderscheiding.

Tijdens haar studiejaren liep ze onder meer stage bij gerechtsdeurwaarderskantoor Vyncke-Leys en bij de procureur des konings te Brugge.

Zij vatte haar stage aan in het advocatenkantoor Phibalex, onder stagemeester Bart Staelens, waar zij een bijzondere interesse ontwikkelde voor vreemdelingenrecht en personen- en familierecht.

Linkedin.

Ereloon

Indien na een eerste consultatie blijkt dat verdere juridische stappen nodig zijn, en u niet in aanmerking komt voor kosteloze rechtsbijstand, wordt een tarief overeengekomen rekening houdend met de complexiteit en hoogdringendheid van de zaak.